woensdag 31 augustus 2011

Audentis terug van bouwvak

Het is weer Kick-In dus de wereld op zijn kop. Zo ook bij Audentis. Ze hebben waarschijnlijk dit jaar net te veel HBOers in hun bestuur en intro-commissie zitten en teveel de tour van sterretje, jokertje en barbie gevolgd. Waarschijnlijk van mening zijnde dat dit indruk maakt op Sjaars hebben ze besloten om deze cultuur volledig te omarmen. 


Zo heeft Audentis dit jaar voor iedereen goedkoop uitziende petjes om hun leden en wie ook maar wil te pimpen. Kunnen op een gegeven moment de speciaal voor de intro gehuurde speakers je niet meer vermaken? Dan ga je toch lekker even chillen bij de ...... Audentis bouwkeet wtf bbq facepalm! Waarschijnlijk een package-deal in combinatie met de petjes.

De leden van Audentis die pretenderen altijd zo kritisch te zijn laten dit gewoon gebeuren. Of staat heel Audentis er achter. Oh petjes, ja goed idee man. Dat past wel bij ons; petje-dasje-borstzakje. Oh en een bouwkeet erbij?? Meer Audentis kan haast niet, de stier brult. Wacht, misschien goed idee als er toch al €10,- per jaar lidmaatschapgeld betaald moet worden om de schulden van het Euros-incident af te betalen dat we geld investeren in lame-ass petjes en een bouwkeet.


Een nieuw dieptepunt in de geschiedenis van studerend Enschede

Audentis, voor al uw kluswerk

3 opmerkingen: