maandag 23 november 2009

AEGEE-Drienerlo, vriend of vijand?

Gister was het weer zover: zondag, het einde van het weekend ergo tijd voor een borrel. Het SB dacht hier gelukkig hetzelfde over dus een mailtje over de Asterion-l en een mededeling op onzekroeg.nl. Resultaat van alle aankondigingen: niemand out-of-the-usual op de kroeg.

Eigenlijk verwacht je dan juist alle mensen die zich altijd zo buitengesloten voelen en dit tijdens ALVs of een SB-Infoavond duidelijk laten merken. Maar blijkbaar willen deze mensen liever het plezier van anderen vergallen in plaats van hun eigen plezier vergroten. Erg jammer.

Maar helaas, kroegavonden op de zondag is niet het enige waar elke ALV weer over gehuild wordt. Er zijn namelijk ook mensen die maar over AEGEE-Drienerlo blijven huilen. Afgelopen SB-infoavond wederom 30 minuten van iedereens leven weggegooid. Zelfde conclusie als altijd: er verandert niks en AEGEE-Drienerlo blijft toegang houden tot Asterion.


We zijn al het geneuzel bij AEGEE-Drienerlo nou wel eens zat en zullen stappen gaan zetten om dit in de toekomst proberen te voorkomen. Natuurlijk niet door aan de eisen van de zeurders te voldoen, want wie zeurt krijgt geen beurt (bewijs). Om op toekomstige ALVs en SB Infoavonden het onderwerp AEGEE-Drienerlo overbodig te maken dan wel te versnellen hebben we besloten om hier meer openheid over te geven. Nog meer, jullie kennen toch geen geheimen? Klopt, hebben we ook niet.

Wel hebben we een uiteenzetting van wat AEGEE-Drienerlo nou precies is. Dit hebben we in februari opgesteld toen bij de introductie van onze jasjes wederom iedereen tranen met tuiten ging huilen.

AEGEE-Drienerlo, vriend of vijand?

Veel lees plezier toegewenst en dat 14 december een snelle ALV mag worden!

4 opmerkingen:

 1. Calimero had er toch juist een probleem mee NIET serieus te worden genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het voor de zekerheid nog even nagezocht: "Wanneer een partij (persoon, organisatie, land) het gevoel heeft door zijn kleine omvang ten opzichte van een andere partij niet serieus te worden genomen, dan wordt dit wel het Calimero-effect of een Calimerocomplex genoemd."

  Probleem is juist dat wij té serieus worden genomen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is het Wilders-effect als ik me niet vergis.

  BeantwoordenVerwijderen