zaterdag 17 oktober 2009

Housewarming bij Metselaar

Na het grandioze succes bij het Show Your Color feest tijd voor de volgende uitdaging: langs Lelystad op bezoek bij het nieuwe huis van Metselaar en daarna door naar kamp. Dat het laatste deel gedoemd was om te mislukken stond natuurlijk in de sterren geschreven.

Maar Metselaar, eigen huis in Lelystad. Had deze reislustige het toppunt van burgerlijkheid bereikt en echt besloten zich in Lelystad te vestigen? Gelukkig bleek onze onrust na aankomst ongegrond; derhalve faalden wij ook om kamp nog te bereiken.

Maar een eigen huis, dat moesten we natuurlijk even pimpen. Dus toen we bij de Gamma een hele kar zagen staan met gratis mee te nemen planten konden we het niet laten en namen alles mee.


(boven) ik heb m'n auto volgeladen, vol met mooie planten

Komen wij dus met een auto vol planten aan in Lelystad, wat blijkt? Heeft Metselaar geen tuin! Toen maar besloten om de weg naar zijn voordeur te pimpen met een fantastisch en feestelijk resultaat.


(boven, onder) overal planten! 


Hierna zijn we begonnen met het testen van de auto voor off-road perikelen tijdens kamp. We zijn begonnen door gewoon een paar heuvels te bestijgen. Daarna hebben we de auto een aantal rondjes laten vooruit trekken door een jeep met een lier. Waarna we zijn afgereisd naar Cafe de Haven, thuishaven van Co Stompe's de Lelyschatjes waar men veelvuldig Metselaar's keuze bekritiseerde om voor Lelystad te gaan. En terecht! Niks te beleven daar en (gelukkig) 's nachts geen hond op straat.

Gebroken en met zware kater vertrokken wij de dag erna alsnog richting kamp waar wederom een nieuwe plaats met een nieuw feest ons te wachten stond...

0 reacties:

Een reactie posten