zondag 11 oktober 2009

Een chocolaatje!

Iedereen het -Enschede kamp overleefd? Nee? Mooi! Zo hoort het ook. Ikzelf ben ook geheel naar de klote en wil nu het liefste meteen gaan slapen. Maar voordat ik onder de schapenwol duik moet ik nog een dingetje aan jullie opbiechten.

Het kamp was fantastisch. Gelukkig waren we er maar één dag omdat de planning dit weekend natuurlijk niet volgens planning verliep en we ons dus niet aan het plan (huh? was er een plan?) konden houden. Zaterdag aangekomen en de gehele dag verder nuchter geworden en gebleven tot een uur of 4 's nachts. Daarna zijn er helaasch dingen gebeurd die men beter pas kan vertellen op een veilige afstand, een beetje als in die reclame van KPN met die tasjes op marktplaats.

Toen ik om 4 uur begon een aantal biertjes te verwerken deed ik dat natuurlijk niet alleen. Er waren een aantal mensen blijven hangen omdat zij een specifiek plan (ja toch!) tot uitvoer wilden brengen wat eerder die dag waarschijnlijk niet mogelijk was geweest. De uitvoering was goed. Voor iedereen die er niet bij was: Gelukkig hebben we de foto's nog.


(boven) De aanwezigen op de naborrel vermaecken zich prima
(boven) Er was zelfs een echte rookruimte voor de verslaafden onder ons


(boven) Er wordt wat geschoven met het aanwezige meubilair.
Maar past dit eigenlijk wel?(boven) Ja! Het past. Fijn! Maar het loopt helaas wel dood.
Kijkersvraag: Hoeveel konijntjes mis jij in die kast?
(boven) "Nee! Niet toeteren!"


Zo! Na een dag verantwoordelijk gedrag op kamp kan ook ik eindelijk een chocolaatje nemen. Trouwens, alle andere aanwezigen ook! Wel even de tandjes poetsen voor je gaat slapen hoor... Trusten!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb nog even nagedacht hetzelfde met de Kadmoto te doen, maar toch maar niet gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Hahn, ik vraag me af of dat had gepast. Met die panda ging het ook maar net!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgend jaar meer auto's mee op kamp!

  BeantwoordenVerwijderen